کد خبر: 411870
۰
۰
نسخه چاپی

تولید ۵۶۰۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری استان قزوین

به گزارش اقتصادآینده نیوز، محمد میربابایی از تولید ۵۶۰۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری استان قزوین خبر داد و اظهار کرد: این میزان گوشت قرمز نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۵ هزار و ۴۴۹ تن بوده ۳ درصد رشد داشته است.

وی اظهار داشت: این میزان گوشت قرمز از ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی استان تولید شده است.

این مسئول پیش بینی کرد: تا پایان سال جاری ۳۳ هزار تن گوشت قرمز در این واحدهای دامی تولید شود.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه شهرستان‌های بوئین زهرا و قزوین به ترتیب بیشترین میزان گوشت قرمز را تولید کرده‌اند گفت: بوئین زهرا ۳۰ درصد، قزوین ۲۷ درصد و مابقی شهرستانها ۴۳ درصد از سهم تولید گوشت قرمز استان را به خود اختصاص داده‌اند.

میربابایی افزود: استان قزوین در تولید گوشت قرمز دارای وضعیت مطلوبی می‌باشد و با رتبه ۱۱ در سطح کشور جزو استان‌های موفق و پیشرو در این زمینه است.

به گفته وی؛ ۱۷ هزار و ۸۹۷ بهره بردار در زمینه تولید گوشت در استان فعالیت دارند.

منبع: مهر

اقتصادآینده نیوز منتظر دریافت اخبار و پیام های هموطنان عزیز می باشد.

 

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید