کد خبر: 495088
۰
۰
نسخه چاپی
در دومین اجلاس بیمارستان های خیریه کشور به میزبانی به میزبانی مجمع خیرین تامین سلامت فارس تاکید شد:

حمایت دولت و مجلس از مراکز درمانی خیریه / پشتیبانی از زیرساخت های درمانی خیرساز با اتخاذ قوانین راهبردی

مشاور رئیس جمهور در امور اجتماعی گفت: مجمع خیرین تامین سلامت می تواند در توسعه و ارتقای زیرساخت های حوزه سلامت اقدامات ارزنده ای انجام دهد و رئیس هیات مدیره مجمع خیرین تامین سلامت فارس خواستار هم افزایی دولت و مجلس به منظور حمایت از زیرساخت های درمانی خیرساز شد.

حمایت دولت و مجلس از مراکز درمانی خیریه / پشتیبانی از زیرساخت های درمانی خیرساز با اتخاذ قوانین راهبردی

به گزارش اقتصادآینده نیوز، دومین اجلاس بیمارستان های خیریه کشور به میزبانی مجمع خیرین تامین سلامت فارس برگزار شد. این مراسم با حضور مشاور رئیس جمهوری در امور اجتماعی، معاون وزیر کار و رفاه اجتماعی، نمایندگان مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی، اعضای مجمع خیرین تامین سلامت فارس، اساتید پزشکی، نیکوکاران حوزه سلامت و جمع گسترده ای از مسئولان بیمارستان های خیریه کشور در شیراز برگزار شد.

مشاور رئیس جمهور در امور اجتماعی در این مراسم گفت: نابرابری در حوزه های امنیت، آموزش و سلامت قابل پذیرش نیست و دولت تمامی تلاش خود را به منظور رفع تبعیض بکار می گیرد.

علی ربیعی حضور در جمع نیکوکاران، اساتید و فعالان حوزه سلامت را مغتنم برشمرد و اظهار داشت: توجه به بی پناهان، سالمندان و کودکان به عنوان شاخص های برتری جوامع شناخته می شوند. وی با اشاره به اینکه 170 هزار نفر بازمانده تحصیل ابتدایی در کشور وجود دارد، تاکید کرد: جوامع با داستان ها و قهرمانان زنده اند و خیرین، قهرمانان داستان های نیکوکاری هستند.

دکتر ربیعی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به توانمندی های مجمع خیرین تامین سلامت فارس افزود: این مجمع می تواند در توسعه و ارتقای زیرساخت های حوزه سلامت اقدامات ارزنده ای انجام دهد. او با اشاره به ارائه موارد مطرح شده در این نشست به رییس جمهور گفت: بخشی از این مسایل نیازمند وضع قانون است و بخشی دیگر با آیین نامه های دولتی قابل اجرا و حل می باشد. وی با بیان اینکه نابرابری در سلامت رنج آورترین نوع نابرابری ها است، افزود: ناترازی های زیادی در کشور وجود دارد، اما فقط ناترازی های برق و آب شنیده شده است.

مشاور رئیس جمهوری در امور اجتماعی تاکید کرد: بدون استفاده از ظرفیت جامعه حل مشکلات بسیار دشوار و گاهی ناممکن است. دکتر ربیعی گفت: اقتصاد ایران دارای محتوای سیاسی و راهی پر پیچ و خم است و راهی جز همکاری با نهادهای مدنی نداریم.

حمایت دولت و مجلس از مراکز درمانی خیریه / پشتیبانی از زیرساخت های درمانی خیرساز با اتخاذ قوانین راهبردی

در ادامه این مراسم، رئیس هیات مدیره مجمع خیرین تامین سلامت فارس خواستار هم افزایی دولت و مجلس به منظور حمایت از زیرساخت های درمانی خیرساز شد.

استاد محمود تابنده از حضور اساتید، نیکوکاران و مسئولان در دومین اجلاسیه بیمارستان های خیریه کشور قدردانی کرد و افزود: در بسیاری از کشورهای دنیا، طیف گسترده ای از زیرساخت های درمانی و آموزشی به همت نیکوکاران توسعه یافته و دولت ها به تنهایی نمی توانند در این عرصه کارنامه موفقیت آمیزی داشته باشند.

دبیر علمی دومین اجلاسیه بیمارستان های خیریه کشور خواستار اتخاذ تدابیر راهبردی از سوی دولت و مجلس به منظور غلبه بر چالش ها شد و اظهار داشت: حاکمیت می تواند با بسترسازی، فرهنگسازی، ارایه بسته های تشویقی و اختصاص معافیت ها زمینه حضور نیکوکاران در پروژه های عام المنفعه را تقویت کند.

استاد تابنده از برگزاری پنل های تخصصی در اولین روز اجلاس بیمارستان های خیریه کشور به منظور دستیابی به ایده های مشترک خبر داد و افزود: از نظرات ارزشمند تمامی افراد فعال این حوزه به منظور ارایه خدمات درمانی به جامعه و پیشبرد امور بهره می بریم.

مدیرعامل بنیاد قلب پارس با تاکید بر این موضوع که سلامت و درمان جامعه باید در اولویت قرار گیرد، اظهار داشت: نیکوکاران بار گرانی را از دوش دولت بر می دارند و حاکمیت رسالت حمایت از پروژه های عام المنفعه را بر عهده دارد.

رئیس هیات مدیره مجمع خیرین تامین سلامت فارس با انتقاد نسبت به بروکراسی های اداری و قوانینی که مانع از افزایش بهره وری در مراکز درمانی می شوند، اظهار داشت: پاسخگویی به نیازهای درمانی جامعه با کیفیت مطلوب مهمترین هدف از برگزاری سلسله اجلاس های بیمارستان های خیریه کشور است.

دبیر علمی دومین اجلاسیه بیمارستان های خیریه کشور از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی درخواست کرد تا نسبت به چالش های پیش روی بیمارستان های خیریه دغدغه بیشتری داشته باشند و در حوزه سیاستگذاری تصمیمات راهگشایی اتخاذ نمایند.

استاد تابنده با تاکید بر این موضوع که کار جزیره ای نمی تواند ثمربخش باشد، افزود: در راستای تامین و نوسازی تجهیزات پزشکی و اتخاذ قوانین حمایتی برای کادر درمان مساعدت دولت و مجلس ضروری است.

رئیس هیات مدیره مجمع خیرین تامین سلامت فارس در ادامه با ارایه پیشنهادات راهبردی افزود: با اتخاذ سیاست هایی نظیر کاهش تفاوت تعرفه بیمارستان های خصوصی و خیریه، استفاده از ارز تخصیصی برای خیریه ها، معافیت از مالیات های مستقیم و ارزش افزوده، حضور اساتید هیات علمی در مراکز درمانی خیریه، کاهش عوارض گمرکی برای تجهیزات پزشکی، بهره مندی از پزشکان طرحی در مراکز درمانی خیریه و تهاتر با سازمان های بیمه گر می توانیم از مراکز خیریه درمانی حمایت کنیم.

رئیس هیات امنای مجمع خیرین تامین سلامت فارس در این مراسم گفت: فعالیت هایی که برای مردم شکل می گیرد باید از توجه ویژه دولت برخوردار باشد.

آیت الله سید علی اصغر دستغیب با بیان اینکه فعالیت خیریه های بهداشت، درمان و تامین سلامت الهام گرفته از پیام های آسمانی است، بیان داشت: هرچه بیمارستان های خیریه بیشتر مورد توجه قرار گیرد، به میزان گسترده تری می توانند برای مردم خدمت رسانی کنند.

نائب رئیس هیات امنای مجمع خیرین تامین سلامت استان فارس در این نشست بر لزوم معافیت مالیاتی امور خیریه تاکید کرد و گفت: این موضوع باید در دستور کار ویژه مجلس و دولت قرار گیرد.

محمدهادی ایمانیه  از وزارت بهداشت و درمان خواست تا زمینه حضور فارغ التحصیلان رشته های تخصصی را در بیمارستان خیریه فراهم کنند و استادان تمام وقت حداقل یک روز در هفته را در بیمارستان خیریه حضور داشته باشند.

وی گفت: موضوع رفع مشکلات خیرین باید در بودجه ۱۴۰۴ گنجانده شود و در بحث مالیات نیز نباید ارزش افزوده از خیرین اخذ شود.

ایمانیه اظهار کرد: از خیرین دعوت می شود همانند مرحوم نمازی به فکر ایجاد پشتوانه برای بیمارستان ها باشند.

وی گفت: 37 بیمارستان توسط خیرین یا به شکل کامل و یا به شکل 50 درصد ساخته و تجهیز شده است.

حمایت دولت و مجلس از مراکز درمانی خیریه / پشتیبانی از زیرساخت های درمانی خیرساز با اتخاذ قوانین راهبردی

معاون وزیر کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در دومین اجلاس بیمارستان های خیریه کشور، محور کمک های مردمی در کشور را رویکرد معنوی و خداپسندانه عنوان کرد.

غلامحسن محمدی اظهار داشت: ایران در سال ۲۰۲۳ میلادی در زمینه کارهای خیر، رتبه ۴۰ دنیا بین ۱۴۰ کشور را کسب کرده که حاصل مشارکت های مردمی در امور نیکوکاری است.

او افزود: بر اساس این گزارش با وجود این که وضعیت کار خیر در ایران خوب است، اما کمک های مردم سیستمی نیست.

محمدی بخش اعظمی از کمک های مردمی در کشور را دارای زمینه معنوی و خداپسندانه عنوان کرد و ادامه داد: ۶۱ درصد کمک ها به صورت فردی و حدود ۲۰ درصد به صورت جمعی انجام می شود‌.

این مقام مسوول فعالیت ۳۷ بیمارستان خیریه در فارس را ظرفیت خوبی برای ارایه خدمات سلامت عنوان و بر بهره مندی از مشارکت های مردمی در این راستا تاکید کرد.

مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این مراسم گفت: باید نگاه را از درمان محوری به سمت و سوی سلامت محوری تسری داد.

کوروش عزیزی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تمام وجود یاری رسان مجمع خیرین تامین سلامت و خیرین خواهد بود، گفت: مطالبه اصلاح قوانین برای رفع مشکلات مجمع خیرین باید در دستور کار قرار گیرد.

وی تاکید کرد: خیرین انتظار دارند که قدرشناسی ببینند و یا حداقل دست و پای آنان با قوانین سخت بند زده نشود تا بهتر بتوانند یاری رسان باشند.

مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز اضافه کرد: پیشگیری همواره مقدم بر درمان است و پژوهش هایی که منجر به تامین سلامت بشود می تواند در اولویت حمایت های خیرین قرار گیرد.

حمایت دولت و مجلس از مراکز درمانی خیریه / پشتیبانی از زیرساخت های درمانی خیرساز با اتخاذ قوانین راهبردی

در ادامه جعفر قادری، نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی هم گفت: مشکلات را در قالب لایحه دولت ارائه کند و همه این موارد مستلزم این هست که اگر طرح به مجلس رفت نماینده دولت مخالفت نکند، البته قانون تامین مالیات را مطالعه کنند و ابزارهای آن را اطلاع داشته باشند در این قانون روش های مختلفی در نظر گرفته ایم که می تواند یاری رسان باشد.

روح الله نجابت، دیگر نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی هم گفت: با همه وجود از خیرین تجلیل می کنیم که خدمات رسانی می کنند و اگر خیرین نبودند چه اتفاقی روی می داد و به دنبال راه حلی هستیم که مشکلات مجمع خیرین تامین سلامت را رفع کنیم.

بر اساس این گزارش شایان ذکر است، دومین اجلاس بیمارستان های خیریه کشور با حضور دستیار اجتماعی رئیس جمهور؛ معاون وزیر کار و رفاه اجتماعی؛ معاون اداره کل خیرین و سازمان های مردم نهاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ نمایندگان مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی؛ اعضای هیات امنای مجمع خیرین تامین سلامت فارس؛ مشاور عالی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ روسای بیمارستان های خیریه کشور و جمعی از خیرین حوزه سلامت فارس برگزار شد.

خبرنگار: سعیدرضا امیرآبادی

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید